محصول به سبد خرید اضافه شد
0

مری و شکمبه یا همان معده

تاریخ: 3 دسامبر 2019
بازدید: 174 views
مری و شکمبه یا همان معده  در پايانه دهان دو راه است كه يكى براى تنفس كه به شش می رود "ناى" نام دارد و ديگرى براى خوراك و آشاميدنى كه به شكمبه مى‏ رود "مرى" نام دارد از پشت بر روى مهره ‏هاى گردن قرار گرفته و امتداد دارد تا آن كه ديافراگم ‏را رد كند


ازاين‏رو دهانه‏ ها افزايش مى‏يابند تا اين كانال‏ها به بيشتر فضاهاى روده‏ ها بپيوندند تا چنان‏كه گواريده ‏ها يك دهانه را از دست دهند از دهانه‏ ى ديگر به سوى جگر كشانيده شوند.

همچنين پيچ و خم‏هايى بسيار براى روده‏ ها گذاشته شد تا ماندگارى، گواريده‏ ها در آن بيشتر باشد و بيرون رفتن زودهنگام نداشته باشند

و اين كار به ويژه در روده‏ ى كور بهتر انجام مى‏شود و آنچه در اين روده بماند ديگر ارزش خوراكى نخواهد داشت و گنديدگى بر آن چيره مى‏شود.


بافت جگر اين افشره را می‏پزاند تا از آن خون ساخته شود. بنابراين لازم است اندكى از آن از جگر جدا شود تا انگيزه ‏ى تند انجام گرفتن تجزيه و آسانى آن گردد.مری و شکمبه یا همان معده  در پايانه دهان دو راه است كه يكى براى تنفس كه به شش می رود "ناى" نام دارد و ديگرى براى خوراك و آشاميدنى كه به شكمبه مى‏ رود "مرى" نام دارد از پشت بر روى مهره ‏هاى گردن قرار گرفته و امتداد دارد تا آن كه ديافراگم ‏را رد كند


همچنين ازاين‏روست كه سياه‏رگ «باب الكبد» پس از ورود به جگر براى سرعت و آسانى بيشتر تجزيه‏ ى شيرابه به شاخه‏ هاى باريكتر تقسيم مى‏شود.


چون خوراك اندام‏ها و بالندگى آنها در گرو خونى پاك و شايسته است و همچنين‏ ساخته می‏شود.


______________________________
(1).Peritonium

پرده صفاق،

چادرينه (شامه شكم
پس از پزانده شدن هر چيز ناگزير از پس‏مانده ‏هايى  همراه با فرآيند ساختن خون دو گونه پس‏مانده پديد مى ‏آيد كه يكى ته‏ نشست و دردى‏  و ديگرى شناور و كف مانند است.


از يك سو براى پاك‏سازى خون از اينها كيسه‏ ى زردآبى فراهم شده كه براى آن گردنى ساخته شده تا بدرون جگر رود و زردآب پديدآمده در آن به دنبال ساختن خون را به سوى خود بكشد.


از سوى ديگر سپرز نيز آفريده شد و كانالى برايش فراهم گشت تا به جايى رود و پس‏مانده‏ ى ديگر را كه تلخآب از آنها پديد مى ‏آيد را به سوى خود بكشد.

پس خون پاك بی‏فزونیه اى زردآبى و تلخآبى خواهد شد كه آن به اندازه‏ ى نياز تن در خون مى‏ماند. اكنون (خون) آبكی‏تر از آنست كه ما مى‏ خواهيم.


پس نياز است كه بخش پس‏مانده‏ ى آبى آن گرفته شود تا سفتى آن به اندازه ‏اى شود كه از آن گوشت ساخته گردد ازاين‏رو دو گرده آفريده شده

و براى هريك كانالى دراز فراهم آمده تا به رگ برآمده از برجستگى جگر بچسبد و بخش فزونى آب آن را پيش از بالا آمدن و مشروب كردن اندام‏ها بگيرد.


هنگامى كه خون از فزونیهاى سه‏ گانه پاك شد، خوب و شايسته و سازگار و هماهنگ براى خوراك اندام‏ها و بالندگى آنها میگردد.

کتابخانه بزرگ پرتال اشارت

دیدگاه‌ها

رفتن به بالای صفحه

آشنایی با ما

کتابخانه دیجیتال اشارت جایگاه فرهنگی و علمی تخصصی در مجموعه بزرگ اشارت میباشد که با موجود نمودن انواع کتابخانه های موضوعی کتب کهن و بسیار نفیس را بصورت دیجیتال و الکترونیک منتشر نموئده و به اهل علم و معرفت ارائه مینماید .

ایران-تهران- ستارخان
تلفن: 02166561928

از ساعت ۸ الی ۱۸ -۰۲۱۶۶۵۶۱۹۲۸
با ما در تماس باشید

کلیه حقوق این سایت متعلق است به مجموعه بزرگ اشارت با مدیریت ایمان رضی زاده مشهور به حکیم رضی